Per un govern clar!!

Per un govern clar!!

dimecres, 9 de gener del 2013

RESPOSTA A UN MENTIDER

En la darrera publicació d’Ancora es publicava una “Carta de L’Alcalde” sobre la qual vull fer els següents comentaris. L’alcalde JA  Albó defuig tant els debats a l’Ajuntament com en la premsa. En això apareix com a monàrquic, “Regna, però no governa”, però de fet recorda l’estil d’en Chaplin i la seva pel·lícula “El dictador”. S’escuda en la seva capacitat de tallar els micròfon si no li agrada el que diem, en utilitzar “corrreveydiles” o escuders o simplement en no debatre i donar els temes per acabats. O sigui en la seva línia de covardia política. Fins aquí res no previsible.

 Però la realitat és tossuda:

1.-)    Essent president del Club Nàutic, aquest publica que la superfície guanyada per al nou edifici és de 506 m2 de més respecte del projecte inicial, sense disposar de llicència municipal.
2.-)    Quan arriba a alcalde, deixa mort en un calaix l’expedient disciplinari que jo, com alcalde, vaig obrir donat que el nou edifici superava en escreix els màxims permesos d’edificabilitat.
3.-)   Prèvia denúncia de TSF, la seva Tinent d’Alcalde decreta que el senyor JA Albó “es troba incurs en causa d’incompatibilitat i té el deure d’abstenir-se” en tot allò que fa al Club Náutic ( CNSFG ); per tant, es reconeix una implicació clara i directe en l’afer.
4.-) Amb posterioritat, el seu Vicealcalde (!?) declara caducat l’expedient obert per mi anteriorment  i n’obre un de nou que segueix el seu curs, atès que les obres de més són “il·legalitzables”.
5.-)  Mentre, en el Jutjat Contenciós Administratiu 2 de Girona es tramita un procediment instat pel CNSFG que fou “ressuscitat” per TSF quan estava a punt de ser arxivat per la desídia de JA Albó, cercant així alhora la “caducitat” de l’expedient administratiu i l’”arxiu” del procediment judicial.

La problemàtica del CNSFG no és “heretada”, com diu, sinó “provocada” per una actuació contrària a l’ordenament urbanístic. De la seva particular manera de rentar-se les mans se’n diu cinisme.

La mateixa consideració em mereix aquell polític que li “regalen” vestits i corbates fets a mida com aquell que es passa anys cobrant d’una administració sense anar a treballar.

O potser cal que li recordi els motius de la seva fugida com Alcalde, segons va sortir a la premsa? Alguns van voler oblidar-ho a canvi d’una cadira calenteta. Jo no.

Carles Motas López
Tots per Sant Feliu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.