Per un govern clar!!

Per un govern clar!!

dijous, 21 de maig del 2015

UN CANVI NECESSÀRI

El perquè d’un canvi necessari

Hi ha una dita que diu que quan les coses funcionen no cal canviar res. Aquesta dita no seria aplicable a la nostra ciutat. Els que en el seu moment representaven els grans partits de Sant Feliu, CiU i PSC ( els integrants d’aquest últim estan al  MES ) van elaborar un pacte quan van veure que perdien 35 anys d’alternança municipal. Ens van explicar que el pacte era “per millorar la ciutat com mai s’hauria vist”. Valorin vostès mateixos: Està la ciutat millor que fa quatre anys? El pacte dels Albó’s ha sigut beneficiós per la ciutat o només per alguns? Els pactes per la cadira mai son beneficiosos per la ciutat. Ens cal un canvi.
Estem en un 20% d’atur a Sant Feliu quan ciutats del nostre entorn estan en un 13%, com ara Girona. Què s’ha fet per crear empresa? Com s’ha ajudat al comerciant? Com s’ha ajudat a la gent que busca feina? La inversió més gran que s’ha fet en recursos humans al turisme de la ciutat ha estat la contractació del famós Gestor Turístic per 190.000 € en contractes directes. És això el que volem per Sant Feliu?. Amiguisme? Hem tingut un govern que s’ha caracteritzat per afavorir als amics. Ens cal un canvi.

Hem tingut un govern que no ha planificat res. I el poc que ha fet ho ha fet malament. Tenim la ciutat col·lapsada per les obres mal planificades. I es que CiU s’ha passat quatre anys sense executar cap obra. En els darrers 6 mesos ha volgut maquillar la seva gestió executant totes les obres al mateix temps. Resultat? La ciutat col·lapsada per obres electorals que es podien haver fet sense preses amb una bona planificació. No ens podem deixar enganyar més. Ens cal un canvi.

I si tot això no fos prou hem tingut un alcalde de CiU que no ha estat responsable de res. Sempre ha donat les culpes als altres de les seves pífies i enganys: a Tots per Sant Feliu, als treballadors municipals, a la policia local, al govern de Madrid...Un alcalde que ha portat la legislació de retallades més enllà del que marcava la nova llei, volen eliminar les pensions de jubilació dels treballadors municipals, culpant a Tots per Sant Feliu de la seva ineptitud en mantenir la ciutat neta o culpant la policia local per seguir ordres directes seves de fer tancar els locals per fi d’any. Hem tingut un alcalde irresponsable. Ja en tenim prou. Ens cal un canvi.

Tots per Sant Feliu hem estat l’únic grup que ha fet oposició durant els darrers anys. Som garantia de bon govern. El canvi està a les vostres mans. Nosaltres estem preparats. 


Us deixem un petit resum del que ha estat aquesta legislatura. Retalls reals de El Punt Diari i Diari de Girona:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.