Per un govern clar!!

Per un govern clar!!

diumenge, 26 d’abril del 2015

19 DIES

Què fa un govern normal d’una ciutat normal en any d’eleccions municipals? Aprova uns pressupostos de continuïtat a principis d’any per poder acabar els projectes en marxa.
Què fa un govern que té por de no seguir en el poder? Aprova uns pressupostos a corre-cuita a un mes just dels comicis (la culpa, com sempre, ha estat dels serveis tècnics) per poder deixar “atados y bien atados” un seguit de compromisos inconfessables que s’executaran amb nocturnitat durant els dies de govern interí, i que hipotecaran el proper govern en el cas probable que aquest sigui d’un altre color.

A 30 DIES DE LES ELECCIONS, vam tenir el ple municipal per aprovar els pressupostos del 2015. Uns pressupostos que NO entraran el vigor fins el dia...25 de maig!!
L’ENDEMÀ DE LES ELECCIONS!! O sigui que el sr Alcalde vol gestionar, adjudicar concursos, adjudicar obres, firmar contractes, comprometre recursos públics i anomenar càrrecs quan estigui en funcions durant els 19 dies que van del 24 de maig al 13 de juny que és quan es constitueix el nou ajuntament i el nou govern que surti de les urnes.

O sigui, que el que no ha estat capaç de fer durant els darrers 4 anys ho vol fer ara en 19 dies? Netejarà la ciutat ara en aquests 19 dies? Acabarà les obres que tenen la ciutat col·lapsada en aquests 19 dies? Adjudicarà 1.8 milions d’euros en inversió en aquests 19 dies? A qui? Alguna empresa amiga?

Per cert, augmenta l’IBI quan va dir que baixaria impostos. On estan les polítiques actives per crear ocupació a Sant Feliu? On han quedat les ofertes de treball que publica i que no existeixen?

No entenem res, a menys, és clar, que CiU tingui por a perdre les eleccions i no tingui temps a pagar tots els favors que deu. A menys, és clar, que es vulgui condicionar l’acció del pròxim govern que surti de les urnes el proper 24 de maig. I a menys, és clar, que la seva intenció sigui “deixar-ho tot lligat i ben lligat”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.