Per un govern clar!!

Per un govern clar!!

divendres, 21 de juny del 2013


UN ALCALDE QUE EMBRUT EL NOM DE LA CIUTAT

Les empreses, els comerços i, en conseqüència molts llocs de treball de la nostra ciutat depenen que tinguem una bona temporada d’estiu.
És en aquest sentit que durant molts mesos de l’any els petits empresaris, comerciants i autònoms  de la nostra ciutat dediquen esforços per tenir els seus establiments a punt i poder oferir els seus productes i serveis als visitants que decideixen passar uns dies a la nostra ciutat. 

També la temporada d’estiu representa una oportunitat per a moltes persones que no tenen feina i poden aportar uns ingressos al manteniment de les seves famílies.
En aquest context actual, l’administració municipal esdevé una figura important en el desemvolupament econòmic. Des de l’ajuntament es pot ajudar a fer que la ciutat sigui agradable, segura i apreciada pels nostres visitants. I en aquesta tasca tots hi tenim un paper important. Els ciutadans i l’ajuntament.

Es per tot això que les darreres actituds de l’alcalde de Sant Feliu perjudiquen greument la imatge de la ciutat. Les actituds de l’alcalde vers el programa de Catalunya Radio “Els Optimistes” han significat un greu perjudici a la promoció de la ciutat just en el moment d’iniciar la temporada estiuenca, després d’un llarg i dur hivern.

Cal que sigui escoltada la menció explícita que es fa de l’alcalde de Sant Feliu en aquest programa, en horari de màxima audiència i per a tota Catalunya. En definitiva un desastre i un desgavell. Trista representació de la nostra ciutat.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.