Per un govern clar!!

Per un govern clar!!

dissabte, 23 de març del 2013

S'ATRAPA ABANS A UN MENTIDER QUE A UN COIX

Cliqueu en la imatge per fer-la més gran i poder llegir el que s'hi diu. A l'esquerra teniu la carta que l'alcalde ha publicat a Ancora fa poques setmanes on negava qualsevol responsabilitat sobre la gestió que va fer en la construcció de 506 m2 de més en l’edifici del Club Nàutic, entre d'altres mentides i despropòsits. A la dreta una acta de la Junta del Club Nàutic on enganxem a l'alcalde amb les seves mentides. Hem marcat en groc les parts més interessants.

“S’agafa abans a un mentider que a un coix” . I mai millor dit. Diu en la seva carta que “ l’edifici del Club Nàutic es va inaugurar el 2008 abans que jo fos president o formés part de la Junta Directiva de l’Entitat”. Doncs ves per on hem tingut accés a l’acta en que passa a formar part de la Junta Directiva el...2004! Pocs mesos després de dimitir. Podeu veure els motius de la dimissió en aquest enllaç(http://elpais.com/diario/2004/03/10/catalunya/1078884451_850215.html)

Tots això ens recorda a la Cospedal amb la “contratación en diferido” i la “simulación” en referència a Bárcenas. Mentides i més mentides.


El fet de mentir, i per escrit, sobre la seva implicació i responsabilitat ens comporta molts dubtes. Per què hauria de mentir si no hi tenia res a veure? Què volia amagar? Hi ha molt més que no sabem...encara. El que si tenim clar és que no hi ha un pam de net.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.