Per un govern clar!!

Per un govern clar!!

divendres, 9 de novembre del 2012



CONTINUA  LA SUMA DELS ALCALDES ALBÓ

Avui us proposem un petit exercici. Agafeu una calculadora. Preparats? Som-hi doncs.

Fa pocs dies parlàvem de la contractació de tres càrrecs de confiança a l’ajuntament. Dues persones vinculades a CiU i una altra a PSC, el Sr. Xavier Roca Bas per 30.335,51€ , la Sra Cristina Vicens per 30.335,51€ i el Sr. Joan Albesa Poncet per 25.511,82€. En total la “modesta” quantitat de 86.182,84 €/any, de diners públics obtinguts amb la puja d’impostos i ara destinats a satisfer les butxaques de militants i simpatitzants del partit.

Seguim sumant.

S’ha de tenir en compte que les dues primeres persones ja van estar contractades amb anterioritat per l’equip de govern de CiU i PSC. Aquest contracte consistia en  crear un compte de twitter, un perfil de facebook i escriure un informe. Tot per la no menyspreable quantitat de 16 .101,70€+IVA. En total 19.000 €.
Premeu + i seguim sumant.

També causa sorpresa la contractació d’advocats externs  i la no utilització els serveis jurídics interns de l’ajuntament. CiU i PSC han encarregat a advocats externs la defensa jurídica del Sr. Pere Albó pel cas del cobrament il·legal del sou de Vicealcalde. Aquesta despesa no l’ha pagat el vicealcalde, sino que s’ha passat el càrrec de les factures a l’ajuntament. En concret, dues factures de 2.400€ +IVA. Es a dir 5.664€ destinats, ara, a defensar el que era indefensable. I a més perdent el judici amb una sentència contrària als interessos polítics del Sr Alcalde i a la butxaca del Sr Vicealcalde.

Però no acaba aquí. Premeu + i continuem sumant.

Després d’aquesta sentència, CiU i el PSC demanen un dictàmen jurídic a un altre advocat per mirar d’allargar el procés i no haver de retornar els diners cobrats de manera il·legal. Aquest dictàmen també el carreguen a les arques municipals per import de 8000€+ IVA. Es a dir 9.680€ per un informe de 30 folis. Es a dir a mes de 320€ el foli.
A tot això sumeu els diners cobrats il·legalment pel Vicealcalde, segons la sentència judicial 208/12 de Contenciós-Administratiu de Girona. És a dir  15.360 €.

Penseu que ja estem? Res més lluny de la realitat. Continua la suma.

En data 2 d’octubre CiU i el PSC contracten una altra persona a dit. Aquesta vegada per a realitzar tasques de marketing (?) per valor de 12.000€ + IVA, és a dir 14.520 €, l’afortunat és el Sr. Albert  Moré i Reig. També sense concurs públic i per realitzar feines que podrien realitzar perfectament  treballadors municipals.
Fem un resum de la suma
86.182,84+19.000+5.664+9.680+15.360+14.520= 150.406,84 € de diners públics llençats, malgastats i mal gestionats. Només destinats a satisfer a uns pocs. A quantes famílies de Sant Feliu podíem haver ajudat en aquests moments de dificultats econòmiques? A quantes persones necessitades de veritat ( i no a “enxufats” de partit ) es podrien haver contractat?

Més enllà de les divergències polítiques, creiem necessari que l’equip de govern canviï les seves prioritats destinades a satisfer a uns pocs i tingui per prioritari les persones de Sant Feliu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.