Per un govern clar!!

Per un govern clar!!

divendres, 17 d’abril del 2015

ELS PARC SURÍS, UNA AVENÇ CAP A UNA CIUTAT MILLOR

Si volem canviar les coses hem de començar pel més important: les persones. És així com ja fa temps vam començar a idear una proposta que vol ser un punt de trobada generacional i un pas endavant en fer un Sant Feliu millor per a tothom: El Parc Surís.
La reforma de l’asil Surís és una necessitat urgent. Un edifici de finals del segle XIX difícilment pot donar els serveis al nivell de les exigències actuals. Per molt d’esforç i voluntat que hi posin els treballadors i treballadores del centre. Així doncs, amb la voluntat de que totes les persones  residents tinguin el mateix nivell d’atenció i d’instal·lacions ens posem a treballar en aquest projecte.

Un projecte que va més enllà de la reforma de l’asil. És un punt de trobada generacional. Un pulmó verd al centre de la ciutat. Un lloc on les persones grans i els joves podran compartir espais i la ciutat guanyar una zona verda per a tothom. Es construeix un nou edifici adaptat a les exigències actuals i aprofitant el desnivell entre el carrer Dos de Maig i l’Adén, es manté l’edifici històric i es converteix en un nou centre cívic que albergaria un punt de trobada juvenil i espais per les associacions i entitats de Sant Feliu. Sorgeix un nou parc de 14.402 metres quadrats i s’ordena la circulació i l’aparcament en tot aquest indret. Els residents guanyen, els joves guanyen, el barri guanya...la ciutat surt guanyant.
És un projecte ambiciós que ens marca un camí a seguir. A aquest objectiu arribarem amb una planificació i execució en 5 fases. El cost el contemplem en 8,7 milions d’euros. El finançament vindria dotat amb les aportacions que ens arribaran dels recursos propis ( si CiU deixa alguna cosa a la caixa ) , del que s’obtingui dels hotels Anllò i de subvencions d’altres administracions. La primera fase volem fer-la el 2016 que és la relativament més senzilla amb la creació del nou parc públic i l’ordenació de l’entorn. I així successivament. 

Fa temps que creiem en aquest projecte. Fa temps que és necessari. Ho tenim clar. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.