Per un govern clar!!

Per un govern clar!!

dimarts, 21 d’abril del 2015

DE NYAP EN NYAP

DE NYAP EN NYAP


El nyap de les baranes del passeig
Va passar fa dues setmanes però com que encara se’n parla n’hem volgut dir alguna cosa. Ens referim, naturalment, al nyap de les baranes al passeig que, tot volent donar més servei de terrassa a un bar, anul·laven la parada de la Mondela i feien fer als ocupants de dos guals del carrer de les Voltes una marrada de gairebé un quilòmetre per accedir a l’avinguda Juli Garreta.
Tot plegat faria riure si no fos molt seriós. Un divendres, apareix la brigada municipal i munta unes baranes a la cantonada entre el Passeig del Mar i l’avinguda, a l’extrem del passeig de davant el Canari.
La gent es posa les mans al cap:  han deixat la Mondela sense lloc per sortir en direcció al Monestir. A més, deixant de banda els veïns dels guals (de fet, en voler sortir per aquest accés, cometen una infracció), alguns comerciants del centre expliquen que els camions que venen a primera hora del matí a descarregar al mercat es quedarien encallats a la rotonda de davant de l’Amura i usen aquest accés, malgrat que fent-ho així cometen, també, una irregularitat.
El que passa entre divendres i el següent dimecres és un misteri –ens imaginem a l’Ajuntament una situació tipus 13, rue del Percebe: ja saben, aquells còmics d’un edifici de veïns on tots estan com un llum de petroli- però, de bon matí, suposem que esperant que no els vegi  ningú, la brigada desmunta cuita-corrents les baranes i es restableix la circulació per aquest accés.
Volem felicitar els responsables dels serveis municipals implicats per trigar només ¡cinc dies! en adonar-se de la pífia. El lector entendrà la ironia de tal felicitació, i també l’abast de l’exemple exposat: hores, que són diners, perdudes en una actuació improvisada i que complica encara més una zona viària ja conflictiva; un ridícul que passarà als annals de la legislatura, i un negoci injustament perjudicat per un govern que, per continuar amb els símils humorístics, sembla seguir la mateixa manera de fer que la TIA de Mortadel·lo i Filemó. I així anar fent. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.