Per un govern clar!!

Per un govern clar!!

dimarts, 8 d’abril del 2014

DE DEMOCRÀCIA, ABSOLUTISME I VASSALLATGE

DE DEMOCRÀCIA, ABSOLUTISME I VASSALLATGE


Com si del rei absolutista Felip V es tractés, l’alcalde de Sant Feliu redacta decrets amb la mateixa filosofia d’aquell que volia eliminar la voluntat del poble allà pel s XVIII. I és que l’alcalde ha prohibit als regidors de l’oposició accedir a l’àrea  d’alcaldia a recollir la documentació que sol·licitem. El primer que pensem és que alguna cosa deu voler amagar si no vol que els que no li rendeixen vassallatge no accedeixin a l’àrea.
“No els vull veure per aquí” va ser l’ordre que va transmetre a dos  treballadors de l’àrea d’alcaldia per que ens la facin arribar. I els treballadors així ho van fer. Quan vam demanar explicacions en comissió informativa i en el darrer ple municipal sobre el motiu d’aquesta prohibició la resposta va ser que els treballadors no podien transmetre les ordres de l’alcalde de manera literal i que l’havien d’interpretar. O sigui que : Va negar haver-ho dit, va donar les culpes als treballadors però  va mantenir que no podíem anar a l’àrea d’alcaldia a recollir documentació . Mentider i covard alhora? ”Que surja el efecto sin que se note el cuidado” que deien els monarques castellans transmetent les ordres del rei sobre com havien de maltractar als catalans.
 Però en aquest cas se li ha notat i així ho fem saber. Desconeixem si vol continuar actuant com  l’absolutista Felip V, i de fet semblances no li falten: té una cort de càrrecs de confiança i afins que l’afalaga, el PSC que li rendeix pleitesia, practica l’absolutisme, però el més trist és que desprecia al poble. Atentament,

Tots per Sant Feliu 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.