Per un govern clar!!

Per un govern clar!!

dijous, 6 de juny del 2013

SEGONA SENTÈNCIA JUDICIAL CONTRA ELS SOUS DEL VICEALCALDE
I NOVA REVOLCADA JUDICIAL A CIU I PSC


El jutjat nº 2 de Girona ha dictat sentència 173/13 i ha anul·lat els pagaments fets al vicealcalde de Sant Feliu, Sr. Pere Albó, per ser indeguts per il·lícits.
Cal recordar que aquesta és la segona sentència referent aquest cas. La primera sentencia (208/12) anul·lava els pagaments fets per l’ajuntament al vicealcalde compresos entre els mesos de Juliol i Octubre de 2011, amb un import de 15.360€.
Aquesta segona sentència anul·la els pagaments fets des de Novembre 2011 fins Juny 2012 amb pagues dobles incloses i contempla el retorn de 27.468,15 €.

És a dir, 15.360+27.468.15 fa un total de 42.828,15 € que hauran de tornar al lloc on no haurien d’haver sortit mai. I és que la sentencia judicial no fa més que refermar el que ja es sabut per tots els ciutadans: el Sr Joan Alfons Albó (CiU) va aconseguir un suport polític del PSC  a canvi d’una  contraprestació econòmica. I ja se sap què diu la dita catalana : " Qui es ven la cadira no seu quan vol sino quan li diuen" que és exactament el que li passa al PSC de Sant Feliu.

Els ciutadans també han de saber que les despeses d’advocats, procuradors i assessors pugen més de 22.450 € que l’alcalde i el vicealcalde han carregat a l’ajuntament. Una despesa del tot injustificable que hauria d’anar exclusivament al seu càrrec.

Tornaran a presentar un recurs de súplica? Tornaran a justificar indefensió davant del jutge per que “no sabien que hi havia un judici per aquest assumpte”? Des de Tots per Sant Feliu no ens estranya res vist el poc o nul sentit ètic i moral d’aquells que governen la ciutat.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.